Вечный дар... укр

Вічний дар.


Що можна передати від покоління к поколінню,
Повагу до дорослих й уміння розуміння?
Як серце щиро відкривати,
Та за добро добро бажати?

Що можна всією душею кохати,
Кохання й у відповідь дарувати?
Чи щастя в життя позичати,
Та віри в людей набувати?

Чи те, що казали словами,
Від наслідків не вбігати?
Що в помислах наших тримати,
Таємницею не покривати?

Справжню правду завжди казати,
Та щирим серцем кохану кохати?
В реальному житті кохання впізнавати,
Та серцем в почуття як в океан пірнати?

Вічний дар передати у серці
Є можливим лиш серцем до серця!
Бо як чистіша віра та душа,
Таким життя й живуть у дальшому в майбутнім!
               


Рецензии