Добра божев льня

Як не інакше я твій,
І сонячним світлом ти будеш для мене завжди
Я шукав,шукав...твої очі
Ти тільки не думай що я розлюбив,
Я з кожним подихом мрію,
Що будемо знову разом.як і тоді...

Коли було добре
Єдиний раз у житті нам було добре


Як тільки на дворі закінчиться день
Вигляне перша зірка
Збирайся,приходь до мене я твій
Я буду чекати
Коли постучиш в моі двері ,
Чи хоча б надійшлеш смс-ку як тоді...

Коли було добре
Єдиний раз у житті нам було добре


Нам вистачить декільких слів,щоб помиритись
Проте,потрібно нам кілька сторіч,щоб надивитись
Один на одного,та повірити в те,що ми знову разом як тоді...

Коли було добре
Єдиний раз у житті нам було добре


І ось ми вже знову разом
Та тепер вже назавжди
Тепер не важлива минула самотність і те,як було важко
Зізнаємось знов у коханні і будем стояти в обіймах годину,як тоді...

Коли було добре
А тепер вже назавжди нам стало добре


Я інколи чув,а інколи бачив тебе у ві сні
І знов знаходимо там взаємне кохання з тобою як тоді...


Коли було добре
Єдиний раз у житті нам було добре


Рецензии