Нiч мовчить

Ніч мовчить,
Ніч палає,
Ніч пече
І не знає
Межі.
Багато пристрасті
Й брехні.

Ніч болить,
Ніч страждає,
Ніч кричить
І не має
Слів.
Твоїх страшних
Снів.

Ніч іде,
Ніч крокує,
Ніч біжить
І не чує
Шум.
Ваш цинічний
Глум.

15.07.15


Рецензии