You have to know it Ты должен знать это

I can't lie more.
(Я не могу больше врать.)
I can't lie to myself.
(Не могу врать себе )
My life is a hardcore
(Моя жизнь -хадкор)
And I want really say.
(И я хочу действительно сказать)

I think of you, my boy!(
Я думаю о тебе , мой мальчик)
I know we're heading separate ways.
(Знаю, нам не по пути)
I want to believe in joy.
(Я хочу верить в радость)
You brighten up my gray days.
(Ты скрашиваешь мои серые дни)

I miss you. But you don't know about it.
(Я скучаю по тебе . Но ты не знаешь об этом)
I am eager for your kisses.
(Я жажду твоих поцелуев)
Turn the lights down low.Ride it.
(Приглуши свет.Отдайся мне.)
Present me these minutes of blisses.
(Подари эти минуты мне счастья)


Рецензии