Що таке кохання...

Кохання у долі попросим,
І справжність його відчуття,
Бо тільки любов окриляє,
Й долає повстання в житті.

Його прозорість відчуттів плекає,
Та міцність нитів, що об'єднує життя - вражає,
Кохання - справжнє чудо, на віка,
Бо тільки з силою його, ми починаєм наше майбуття.

Кохання це надія, що з часом оживає,
Кохання також мрія, яку з дитинства всі собі ввижають,
Кохання це душа, яка з тобою по життю блукає,
І окриляє нас, на нові відкриття!


Рецензии