Дух украинца... укр

Дух українця.


Що може зламати волю українця,
Коли століттями викарбували
За снагу та рішучість до активних дій
З агресорами що на територію країни нападали?!

Що може дух славетний подолати,
Коли патріотичність наша у думках
Навіки у серця програмувалась
За волелюбність та свободу козака?!

Що може гідність надломити у народу
З любов"ю в волю й суверенність України,
Що предки наші із глибин довіри
Вкладали до голів наступних поколінь?!

Ми нація з природженим патріотизмом
Й коханням до держави де живем,
Бо ненько наша рідна Україна,
Завжди золотоносна й нерушима!


Рецензии