Крила розкрий

Ти крила розкрий дивлячись у небо
Посміхнись якнайщиріше
Від тебе великих зусиль не треба
Тільки розмах бери ширше

Відчуй себе вільною пташкою
Що вранці співаючи підіймає країну
І кожна людина зустрічає її посмішкою
Запрошуючи до себе на чай з малиною

Злітай! Залиш усі незгоди далеко за собою
Злітай! Подивись на мир іншими очима
Злітай! Відпочинь десь за найближчою горою
Злітай, злітай моя мила

Не дивись у низ, там тебе не чекають
Тільки вперед, догори
Сьогодні, можливо, тебе ніхто не шукає
Але вони почнуть, коли свічка-життя догорить

Заплющ очі і віддайся вітру
Він тебе ніколи не скривдить
Знайди у собі сили, знайди віру
Саме сьогодні, саме у цю мить


Рецензии