Вiзьми мене, море...

Візьми мене, море,
Там, де край Посейдона,
Там, де тиша і спокій,
Де завершений бій.

Бери мене, море,
Там, де рай без утоми,
Там, де руки не терпнуть
Від жахів нічних.

Залиш мене, море,
Там, де пахне блакиттю,
Там, де вогненним болем,
Не палає душа.

14.07.15


Рецензии