Складу вiрша, прочитаю

Складу вірша, прочитаю
Нишком посміюся
Нащо мені віршування
Я уже бабуся
І не знала, що ношу я
Що на старість проклюнеться
Стане проростати
Та не встигне, бо вже осінь
Урожаю дати

7 грудня 1989 року


Рецензии