Выбор материнства... укр

Вибір материнства.


Не кожному в житті дано відчути материнство,
Не кожен може виносити в лоні майбуття,
Це клімат наш, екологічна прірва,
Між мріями та здійсненням надій в майбутнє.

Це горе для дівчат та смуток на життя,
Це тяжкий груз біологічних зрушень,
Що може бути найгарніше за життя,
Яке природою ми здатні у собі здобути.

Та матір для дитя не та, що народила,
Та матір краща для життя, що серцем полюбила,
Дітей багато на Землі, та виплекані в долі - ні,
Не покидайте мрії, бо в Ваших мріях, МОЖЕ жить дитя.

Завжди життя дарує альтернативу майбуття,
У котрої ми можем під черпнути варіанти
На прожиття життя з дитям, або і без дитя,
Це вибір між природою та дитбудинком.


Рецензии