Рад й

дивись вперед,назад не обертайся.
Всiм навкруги ти весело всмiхайся
Радiй життю,воно ж таке крихке,
Радiй всьму що навколо тебе...
Ти посмiхнись у магазинi, на вулицi, в метро...
Будь щасливою людиною рокiв ще зi сто°


Рецензии