крик душ

Я зрозумiла, що значить мовчати
Немати змоги i слова сказати...
День i нiч...я все мовчу
Лиш iнколи для тебе щось шепчу
Я зрозумiла, що значить мовчати
Та якже ж це важко,коли вiд болю хочу кричати...
Знаю всерiвно не почуеш мене
Нiяк твоэ серце, болю мого не збагне
Я зрозумiла, що значить мовчати
Коли всiм байдуже, що слова неможу сказати.....
Мовчання дало змогу збагнути себе
А також людей котрi залишили мене...
Я зрозумiла, зрозумiла..майже усе...°


Рецензии