Дети в детских домах... укр

Діти в дитячих будинках.


Посмішка дитяча серце зігріває,
Щирість їх обіймів душу зберігає,
Діти це скарби почуттів реальних,
Це майбутнє наше, світло відчуттів.

Трапляється інколи в наші часи,
Що діти лишаються самі по собі,
Це тяжке лихо в дитячому житті,
Та оберемок психологічних відчуттів.

Трапляється і діти ці невинні,
Їм допомога Ваша необхідна!
Не закривайтеся від болю почуттів,
Та зрозумійте, дітям зараз, у душі щемить.

Чи Вам коштовні Ваші збутки,
Коли в дитячому будинку смутки?
Не треба відгороджуватися від життя,
Збагніть, це й є частина Вашого життя!

Не будьте ницим та бездушним,
Що стоїть Вам у благодійність зграти?
У кожного із Вас є що в дитбудинок здати,
Бо за життя, і Ваше, може будь що стати.

Закраще благі вчинки поробляти,
А ніж усе життя за просто проживати,
Ці дії добрі Вам в кінці життя згадають
Й в майбутньому житті добра для Вас добавлять.
               


Рецензии