Чомусь не весело

Чомусь не весело, не знаю,
                Хустина суму на душі.
Як завше мрія не літає,
                Не так співають солов"ї!

А все тому, що ти далеко,
                Давно не бачила тебе!
О мій лелеченько! Лелеко!
                Кохання маревом бреде.

Немає сили і наснаги,
                Все беззмістовне і пусте.
Втомилась любий я чекати,
                Життя повз нас у плав! Проте…


Рецензии