Мати та донька

Найбільше кохання в природі,
Кохання від мами до доні,
Зв'язок цей на довгі літа
Дарує вир відчуття.

Таємнича нитка між зв'язком,
На всьому прожитому відрізку життя,
Об'єдную в одне, два почуття,
Що називають материнською любов"ю.

Доньки - це материнське почуття,
Дівчатка най слухняніші принцеси,
І з мамами завжди вони одні,
Воліють разом все в житті робити.

Донька це рай, це ангел із небес,
Це ярка зіронька у темні ночі,
Це промінь світла у затемнення часи,
З донькою жити най прекрасніш за усе!


Рецензии