Украинский Гарик 18

Український Ґарик 18

За мотивами І. Губермана

Свої риси, штрихи і відблиски
у душі є у кожного-всякого,
в незбагненній різноманітності
ми  самотні усі однаково.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии