Извещение... укр

Сповіщення.


За серцем непокоїться душа,
В очах тремтить краплинка долі,
В думках сумних печалі крові,
А у руках сповіщення про горе.

У цей же час, земля здригнеться під ногами,
І сонце вмить за хмари відійде,
Всі пташки щебетати перестануть,
Це крах надій в житті перед очами.

І крапля смутку в океані з горя
За спогадами світлого дитя,
Печаль все серце навіки поглине
Й надії всі порушаться самі собой!
               


Рецензии