Между двух миров... укр

Поміж двох світів.


Не велика різниця між вибором,
Що проходить впродовж двох світів,
Та серйозність всіх наслідків видима,
Бо цей вибір складає душа!

Душа - скарбниця наших помислів,
Ми тільки їй даруєм право обрання,
Між двох світів, де кожен день рішаємо,
В жаровню пекла чи до світла майбуття.

Ця стежка поміж двох світів вражає,
Бо шлях її в продовж життя бажає
В сади до раю душу відвести,
Та темні сили пекла, часом, заважає.

Різниця переходу буває своєрідна,
Та наслідки безмежні, їх дії очевидні,
В житті кривою стежкою блукаєм та бажаєм,
І кожен раз між двох світів душею обираєм.

З таким мінливим правом вибору живем,
І з першим подихом ми обираємо для себе,
До котрого з шляхів піде душа,
І з котрим із шляхів, покинемо життя.
               


Рецензии