Слезы матерей... укр

Сльози матерів.


Минають дні і тільки син майбутнє провіщає,
Та син помер на цій війні й батьки ідуть в печалі,
Що їм віддати за життя, щоб повернути сина?
Рука в руці, ідуть старці вздовж траси, занепалі.

В її руці троянди дві на похорони сина,
І час пройде, війна пройде, а сина не поверне,
Та крик в душі сльозами вкритий по немочі до болю,
Що в кожен дім прихожим є й втрачаєм покоління!

Куди піти та що знайти аби в живих повстати?
Чому дітей своїх одних у цинкових трунах шукати?
І сльоз ядріння на душі за непрожите сином,
Та окрик у пітьмі в тужі за поминки по сину!


Рецензии