Эй дили танх, о

Эй дил дар ин шабх,о овораву танх,ои,
Бар авч,и беик,боли афтода расвои,
Х,амнишинат алам,
Х,амболинат х,аррам,
Х,амнафасат Худо,
Х,амсафарат к,адам.

Эй дил бас ноумед аз ёри чирой,
Чашмат суи осмон гуи бахт кай ой,
Сукут рафик,и ту,
Ашкат шафик,и ту,
Гирдоб ба манзилат,
Дар гам к,оик,и ту.

Эй дил бех,ад сузи дар ганч,и савдои,
Дар пояи паймон гум карда ошнои,
Бар даргох,и Худо,
Меноли ту шабх,о,
Медони ки ч,уз У,
Ёр надори валлох,.

Эй дил макун гум хеш х,арчанд,ки танх,ои,
Бо мадади Худо аз гам ту рах,ои,
Дар дунёи сабил,
Дур бош зи к,олу к,ил,
Умрат гузашт зи чил,
Армон амон бисмил.


Рецензии