For U

Хтось вистукує рідний мотив,
не втрачаючи сенс життя чи
знаходячи новий шанс – це ти,
коли залишишся наодинці – мовчи.

Хтось танцює улюблений вальс
кожен крок як сто голок в серце.
Вкотре я даю тобі сотий шанс,
щоб ти знову спробував першим…


Рецензии