Течение жизни... укр

Течія життя.


Що це є мариво, в житті де миті плинуть,
Немов автомобилі пролітаючи по стежкам майбуття,
Немає вже у нас бажання ще пожити,
Лише бажання вижити, і це фактично гра.

Тяжкі часи ми нині бачимо із кольорових моніторів майбуття,
Це є немов заплутана та не тямуща гра у прикрості буття,
І кожні миті лише нам додають у наш світогляд крихту у безжалість нашого життя,
Ми є лиш маривом на обрії та плинності свого ж заледве мрійного, й такого нетямушого буття.

Що це є мариво, в житті де миті плинуть,
Де кожна мрія це стріла що кожен раз лиш в полі зору прошмигне і знов згине,
У ці часи, ми мов примари у потаємних закутках стежок до раю,
І наче є ми, й наче нас немає, в світогляді вселенського маштабу.


Рецензии