Твоэ серце полетiло в Париж

Твоє серце полетіло в Париж.

А ти далі працюєш,
їж, спиш (звісно, не сам)
твориш, генеруєш ідеї,
вибиваєш натхнення
з тверезої голови.

Ти далі ходиш у ті ж місця
трохи порожні, часто нудні
тобі трапляються люди,
a коли згадаєш мою присутність,
тільки не плач, любий.

22.06.15


Рецензии