Едва дочакано сияние

Не съм ревнив, но трудно се въздържам,
когато вятърът те гали нежно.
Иска ми се здраво да го вържа,
за да постигна вместо него своите цели.

А той, лудетината, те целува
по бузите и по изпръхналите устни,
косите ти развява и флиртува,
надолу някъде по тялото се спуска.

Ще отлети, във спомените няма да остане.
Ще го забравиш, и други път така е било.
За мене ти си някакво сияние
едва дочакано, душата осветило...

15.04.2014 .

/из издадения през юни 2015 година в София сборник с любовна лирика "От първо лице"


Рецензии