Назустрiч сонцю

Присвячую своїй доньці
Написаний вірш для випускного вечора

Рушник, гаптований квіткАми,
Нам простели на щастя, мамо!
Хай ця заквітчана стежина
В життя веде нас лебедине.

Розшита арка рушникова,
Неначе пісня колискова,
Вселить у серце нам надію,
І віру в долю, в добру мрію.

Назустріч сонцю, рідна мамо,
Йдемо з твоїми рушниками.
Бринить непрохана сльозина…
Болить душа за доньку й сина…

25. 06. 2005 рік
Світлина з інтернету

***
Рушник у маминих руках,
І сонце в лагідних очах...
Сьогодні мир - найбільша мрія,
В серцях дітей росте надія...

Юля Куропата
***
Навстречу солнцу

Рушник, украшенный цветами,
Нам постели на счастье, мама!
Пойдем цветочною тропою,
И лебединою судьбою.

Та арка рушника расшита,
Как колыбельная пиита.
Надежду в сердце вновь вселяет,
Мечтам и доле доверяет.

Навстречу солнцу, моя мама,
Пойдем с твоими рушниками.
Звенит слезинка, так невольно…
Душе за сына, дочку больно…

Ольга Липа   21.09.2015       


Рецензии
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.