Сон укр

Як нас міняє сон?

Під діями його,
Ми створюєм нове майбутнє,
Ми вірою в його реальність
Міняємося по відношенню до сну,
Сон може зруйнувати настрій!
В одночас щирість почуттів змінити
Відразою та ницим холодом до Вас,
Що тільки час розвіяти в Вас може,
І тільки вранішнє тепло Вам допоможе.

А також ... 

Сон може обігріти та сплекати,
Він може часом почуття й підігрівати,
Долаючи в вісні нову реальність
Вас об'єднати!
Нічний наш сон - це дійсність підсвідома,
Це гра уяви з прожитим життям,
Це совокупність тисячі дрібничок
Котрі живуть у Ваших потаємних куточках.
             


Рецензии