давай просто не будем мовчати

Ну добре, обсудимо, що я хотіла,
враховуючи певні вагомі деталі,
як там ти казав:
«Не переймайся,
ми будем спілкуватись з тобою й надалі»

Здається, слова ці нічого не варті,
або термін дії закінчився швидко,
для мене це поки незрозуміло,
можливо це знову безглузда наживка?

Поглянем тверезо на ситуацію,
твої слова дійсно далеко не з сталі
Наше мовчання - не для овацій,
і не для підтвердження срібних медалей.

Звичайно, я згодна, я теж трохи винна,
і в деякій мірі вчинила нечемно,
пробач за емоції, що попсувала,
і час, що провів ти, ймовірно,даремно.

Ти знай, я зовсім не хочу у світі
тримати на серці від когось образу,
ну що я зроблю, як я не наважилась
сказати тобі все відверто відразу?

Я згодна, сама заварила я каші,
сама я заплутала тонкі тенета,
сама я створила сотні питань,
на які не знайдеш ти ключів в Інтернеті.

чекають нас різні маршрути і станції,
і на останок хотіла б сказати,
що помилки нині не мають вакансій,
але
    давай просто
                не будем мовчати.


Рецензии