Палёгка

Ахвоці! Як слодка
Спеліся ліпа з язмінам.
Хтось паспяшаў,
А хтось, прычакаўшы, астаўся
Зусім недарэмна:
Сімфонію пахаў злучыла
Творцы на славу
І людзям на добрую ласку,
Летняя спёка
І ветрыкаў лёгкіх
Палёгка.


Рецензии