Прохолода

Итак, прошу ко вниманию, стих, который я написала сегодня, за день.
Это мой первый стих на украинском, и первый почти за пол года.
Долгое время я не писала, думала не напишу вообще не строчки больше.. но, как оказалось, не всё потеряно)

Ніжна прохолода, аромати квітів,
Я сьогодні зрозуміла - ти один такий на світі!
Закриваю очі, і бачу твої
Пристрасть і бажання спалять нас в вогні

Поряд ти зі мною
Це ціную я!
Не забуду я ніколи
Погляд твій, слова....

І прокинусь зранку знову,
Радісна, жива!
І твої три слова -
Це наша весна!


Рецензии