***

Ми не знали війни...

І дай, Боже , не знати нікому!

Лиш здалека сини

Журавлями вертались додому...

 

Ми не знали війни...

Ми не чули, як "грали" гармати...

Не вернуться сини...

Плаче й досі згорьована мати...

 

Ми не знали війни...

Мирне небо сьогодні над нами...

За солодкії сни

Вдячні Вам, дорогі ветерани!

 

Хоч минули роки,

Та ще й досі не гояться рани...

За світанки ясні

Щиро дякую Вам , ВЕТЕРАНИ...

 


Рецензии