***

Являйся мені в снах… грозою, градом, зливою…

Росою на траві, сльозою незрадливою…

Та тільки не втікай, торкнувшись ледве поглядом!

Кохай мене, кохай… безмежно ніжно, довго…

Устами вій торкнись, щоб серце затремтіло…

До мене пригорнись думками… серцем… тілом…

Люби мене… люби… щоб аж земля здригнулась!

Прийди у сни… прийди… допоки не проснулась…

Дай подих твій відчути… тепло долонь твоїх…

Дозволь твоєю бути, хоч тільки ніч одну…

Цілуй мене … цілуй… безумно ніжно, довго…

Кохай мене… кохай… Як не кохав нікого!..

 


Рецензии