***

За туманом - туман...
 

За туманом - туман...

За літами - літа...

Це кохання - обман...

З клена лист обліта...

 

Радість, смуток, печаль,

Щастя, біль і журба

Ми не ті вже,на жаль-

Ти не той, я не та...

 

Хоч дивлюсь в його очі,

Бачу очі твої...

Часто, посеред ночі,

Тихо плачу в пітьмі...

 

Нащо ж ТАК розійшлись,

Розсварилися ТАК...

А журавка у вись

несе біль... і літа...

 

Хоч би раз ще зустріти,

Подих вітру відчуть...

Твої руки зігріти...

Неможливо? Мабуть...

 

За туманом - туман...

За роками - роки...

Все, що було у нас,

засипають сніги...


Рецензии