***

Щасти тобі...
Щасти тобі! Щасти, моє кохання!

Лети у далечінь, моя любов!

Нехай тебе не засмутить зізнання,

Що я без тебе замерзаю знов!

 

Хай сонцем засія любов над нами!

Хай в дім ввірветься радість і любов!

І днями , і безсонними ночами,

Тебе кохатиму я знов і знов...

 

І як би доля нас не підкидала,

Не штовхала, не кидала на дно,

Тебе кохатиму, кохаю і... кохала..

Тебе кохатиму я вічно все одно...

 

Кохай і ти.. нестримно, до нестями...

І часточкою вірної душі...

Я поведу тебе чарівними місцями...

Кохання свого... зорями вночі

тебе зігрію...


Рецензии