***

Я іду на побачення з юністю...
Я іду на побачення з юністю...

З теплим поглядом твоїх очей...

Я в тобі розчиняюся повністю...

Небом зоряним літніх ночей

зазирну тобі прямо в душу...

 

Я іду на побачення з юністю.

З безтурботністю юних днів,

Із твоєю безмежною ніжністю...

Ти ж і досі приходиш в сни,

Й до сьогодні мене бентежиш...

 

На побачення з юністю йду я!

Як дурне, калатає серце...

Оживає юнацька мрія...

А в душі щемом знов озветься

незабута перша любов...

 

Я іду на побачення з юністю!!!

І тремтить у руці рука...

Пестиш поглядом мене грішницю

Ти завжди в моїх грішних снах,

О, мій Янголе, мОє спасіння...

 

Я прощаюсь з тобою, ЮНОСТЕ!!!

Пам'ять все збереже в душі:

Подих твій... і... всього тебе...повністю

Якось я пригадаю вночі,

Щоб не сталося, як би не склалося...


Рецензии