неВ СТКА NEWв стка

неВІСТКА (NEWвістка)

Чуйте мамо чуйте тату
Хорошую звістку
Я веду до вас до хати
Молоду невістку

Вона гарна гарна дуже
В неї біле личко
Має вона добру душу
Ростом невеличка

Буде прати й готувати 
Буде вам за дочку
Буде вам допомагати
В полі й у садочку

Тато радий рада й мама
Що буде підмога
Усі вечори і рання
Вона молила Бога

Ой весілля було пишне
Заздрили сусіди
Та це було зовсім лишнє
Принесло всі біди

На пів-року за границю
Йде на заробітки
Лишив саму молодицю
Скоро будуть дітки

Будь кохана мені вірна
Не ходи "наліво"
Щоб душа була спокійна
І серце не боліло

Буду вірна мій хороший
Тільки не журися
Та здоровий і при грошах
До мене вернися

Три місяці вже позаду
Скоро пролетіли
А невістка крутить задом
Батьки не вгледіли

Вибач сину за провину
Знаєм винуваті
Пише мати sms-новину
Приїжджай до хати

Йди від мене десь далеко
Най тебе не бачу
На моїй душі не легко
Зради не пробачу

І прогнав її від хати
Пішла світ за очі
Бо таку вже покохати
Ой ніхто не схоче

Автор: Міша Стан, с. Угля, 10 липня 2015 р.


Рецензии