200-летию Т. Шевченко

Минуло цілих двісті років
Як він прийшов в хрещений світ.
Та збудував для нас дорогу,
Якою йти в майбутне слід.

І невмирущою любов"ю,
До Батьківщіни та людей,
Пашать його великі твори.
Він був митець своїх ідей.

І зло знесла й перемогла
Його любові сила.
Того великого вогню
І смерть не загасила!


Рецензии