Nu desena...

Nu desena ;n ocii mei iubire
tot ce a fost r;m;ne ;n amintire,
memoria nu tr;deaz; nicodat;
;n via;; am iubit sincer - odat;.

Nu desena ;n ocii mei lumin;
lumin; ocilor c;prui nu se alin;,
trandafirii ;n inim; sau scuturat
;i pe mul;i ani l;cata sa ;ncueat.

Nu desena ;n ocii mei triste;e
ei ;in minte fericirea din tinere;e,
ce nu se mai repet;  niciodat;
;n via;; am iubit sincer - odat;.                03.06.2015


Рецензии