Сонечко

В нас планета не маленька
І на ній багато нас
І світленьке, і тепленьке
Треба сонце повсякчас

Працювало сонце добре
Нам світило, гріло нас
І скотилося за обрій –
Панувати ночі час.

Приспів:
Лети сонечко лети
І всю землю освіти
Освіти і обігрій
Будь здорове не хворій.
Ти потрібне дуже, дуже,
Ми всі любим тебе друже
Ти надовго не ховайся
К нам хутчіше повертайся.



Із дерев вже листя впало
І ним вітер шарудить.
Сонце гріти перестало,
Від Зими воно біжить.

Вранці вимерзла калюжа,
В ній вода, неначе скло.
Жалкуватиму я дуже,
Що від нас тепло пішло.


Рецензии