з тобою й до самого ранку

З тобою й до самого ранку
Займатися райськими втiхами
Тебе вiдчуваю душею i тiлом
Менi здається, що далі я не зможу без тебе
Ти начебто близько i в той же момент дуже далеко
Моє сердце нiколи нiкого так не бажало
Я нiколи нiкого так не кохала


Рецензии