Мене вбитим знайшли...

Мене вбитим знайшли серед поля,
Мовчки хлопці круг мене зійшлись.
Бойовий  прапор сумно і кволо
Опустив полотнище униз.

Мене вклали на руту,на м'яту,
На зелену, пахучу траву:
Наче з неї мені не вставати,
Наче більше я вже не живу.


Яке чисте і лагідне небо,
І подумав я раптом собі:
Україно,як гарно за тебе
Йти у вічність,неначе у бій.


І лишатись у вічності синій ,
Бо  не буде  назад вороття:
Україно,як солодко сину
Віддавати за тебе життя!


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.