Тебе нема

Шумить вокзал, проходять дні,
І мимоволі я загадаю
Палкі, пекучі і сумні
Прощальні поцілунки гаю.

Проходять дні, тебе нема,
Ходжу і дихаю без тебе,
Хоч, кожен видих - я одна..
І щось ломається між ребер.


Рецензии