Дочекаюсь

Все дістанеться тим,хто чекає,
Якби важко їм не було.
Через труднощі не відступає,
Не схиляє покірно чоло.

Все дістанеться тим,хто вірить
У майбутнє, у завтрашній день,
Хто розлуку сльозами мірить
І хто солі з'їв стільки жмень..

Все складеться так,як хотілось,
В цьому я тобі присягаюсь,
Буде так,як обом наснилось.
І без сумніву - я дочекаюсь!


Рецензии