Deyeri var her yawin

Kozlenir soyug samlar,
Darixiram axshamlar...
Hesret meni yandirir,
Kecmishi yada salir...
Hardadir, o genc iller!?
Duygular, dusunceler,
Gaytarardim her ani,
Kecen gunu, zamani...
Vaxt otur, artir yashim,
Agarir tek tek sacim,
Konlum ise saf galir,
Yahs artigca, canlanir.
Fesiller, iller kecir,
Dunya donur, deyishir,
Kocub gedir evladlar,
Boy atirlar neveler...
Yureyim yaman darixir,
Guhs tek ele cirpinir...
Istemir gocalmag yagin...
Ne fergi var ki yashin!?
Deyishse de gyoz, gashim,
Hec deyishmir yureyim,
Istek, duygu yashayir,
Umid ise yashadir.
Gun geler, her shey biter,
Her omrun oz vaxti var,
Agarsa da tam bashim,
Deyeri var her yashin...

N E R G I Z
 


Рецензии