Музика Еола

Розчарування.
Знову й знову.
Я хворий.
Саме цим я хворий.
В тенетах фальшу день i ніч,
Саме життя -
фальшива річ...

I тільки сон
малює коло
В якому
лагідно
звучить
Чарiвна музика Еола.
Продовжує
у вічність
мить.


Рецензии