Gayit gel Atam

Felek mennen kusdu uz donderdi,
Heyat oz hokmunu tez gosderdi,
Her wey oludu gozumde bir anda yalan,
Darixiram hardasan gayit gel atam.

Anan, Anam boynu bukuk galibdir,
Hesretinnen ovladlarin yanibdir,
Baci gardawin gozu yawli galibdir,
Darixiram hardasan gayit gel atam.

Sen bizi boyutdun catdirdin bawa,
Sensiz gunumuz donubdur qiwa,
Indi yazigin gelsin gozumde yawa,
Darixiram hardasan gayit gel atam.

Sen getdin evmizin ciragi sondu,
Sen getdin heyatimiz mateme dondu,
Bu nece yawayiwdi bu nece gundu,
Darixiram hardasan gayit gel atam.

Dost dediyim insanlar uz cevirdiler,
Gohumlar taniwlar uzume gulduler,
Giraga cixanda yetim dediler,
Darixiram hardasan gayit gel atam.

Ay Ata!sen meni terk eden gunden,
Ac;lmay;r kolnum derdden, huznden,
Neycun terek edib bizi getdin sen?
Darixiram hardasan gayit gel atam.


Рецензии