Одиночество... укр

Самотність.


Самотність, примарна примха сильних,
Їх віра в силу майже божевільна,
Та чесність помислів дзеркальна,
Самотність - ідеальна.

Їх дії й помисли подібні,
І щирість посмішки чиста,
Самотність віддзеркалює змагання,
Звільняє місце думкам про життя.

Самотні - сильні, та у той час вільні,
Та воля не дарує відчуття,
Прийде той час, коли самотності заміна,
У двері серця тихо пошкребе.

Один - свобода, два - це почуття,
Два серця згодом, подарує ще життя,
Самотність - гарно, та любов чиста,
Вона дарує шанс прожить життя.


Рецензии
Молодец!! классно, так держать!!!

Борис Воловик   15.07.2015 08:18     Заявить о нарушении
Спасибо большое, стараюсь )))

Злата Боголюбова   15.07.2015 08:42   Заявить о нарушении