Красимир Георгиев. Отчаяние 1

Гром – ударь троекратно меня !
Полноводные реки ушедшего
Безвозвратно отдам и за каплю того, что придет,
И смогу все планиды замершие срезать напрочь пушинкой надежды своей…


Красимир Георгиев
ОТЧАЯНИЕ 1

Нека гръм ме удари! Нека гръм ме удари! Нека гръм ме удари!
Заменям
пълноводна река от минало срещу капчица бъдеще,
планина от история срещу прашинка надежда.


Рецензии