До Бога звернутись...

Золото днів, світлина кохання,
Думи замріяні в темних очах,
Щирих надій повна бажання,
Віри в людей та духовне вітання.

Навіть у час депресії й люті,
Щиро бажаю до Бога звернутись,
Дії благі та добро дарувати,
А ніж з собою в пітьмі воювати.

Серед рутини й годин неминучих,
Я Вас благаю до миру тягнутись,
Тільки з любов"ю у серці пекучім,
Ми відбудуєм світліше майбутнє.

Якщо пітьма на Вашому порозі,
Згадайте слово Бога та прийміть,
І всяке зло до Вас не повернеться,
Бо чисті помислом Ви та у душі.


Рецензии