Рассвет укр

Коли перше проміння по небу
Сонця сяйво рожеве кида,
Небокрай різнобарв"ям палає
Та лікує всесвітня душа.

І дерева,  і квіти, і трави,
До світанка стебло поверта,
Провіщаючи час проростання,
Та доби розквітання дитя.

Роса в травинках віддзеркалює проміння,
Та райдуги маленькі колосять,
Світанок розпочав свої старання,
І новий день з його роботою почав.


Рецензии