Як нищать нацiю мою

Як нищать націю мою

Усе руйнується навколо,
Палає ненависть в очах,
Хто упаде наступний в яму,
Кістками зляже назавжди?

А інші будуть позіхати,
На серці вільно танцювати,
Але не вдавляться святі,
Вино куштують, топчуть брата.

Як нищать націю мою
Всі бачать і лише сміються,
Але у крові жовтий хрест,
У матері застигли сльози.

Де не війна, а тільки гріх,
Зібралась мірятись сволота,
Хто душі у смолі проїв,
Тонув і визвірявся люто?

Але закінчились слова,
Злились у купі дні і ночі,
Не видно і не чути зла,
Говорять ті що світ продали.

І збудували новий світ,
Що на сльозах кривавих рушать,
У гною, де кипить земля,
Батьків ховають і дітей.


Рецензии